Banner
Sanglærer, klaverlærer og korleder
Rikke Heie Aurig
Beskrivelse

Rikke er kandidat fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i Aarhus, uddannet sang-, musik- og SDS-lærer på RMB linien (rytmisk musik og bevægelse).Rikke har 15 års erfaring med sang- og musikundervisning og har undervist børn, unge og voksne på musikskoler,  efteruddannelseskurser, dag- og aftenskoler mm.  Udover at undervise er Rikke udøvende musiker og sangskriver.

 


 


Se hele beskrivelsen
Korlærer
Louise Nathansen
Beskrivelse
Louise er uddannet musikpædagog (AM) fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium og har desuden pædagogisk diplomeksamen i musikpædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Louise har i mange år undervist i musik på forskellige aftenskoler, musikskoler og ungdomsskoler. Siden slutningen af 90erne har Louise været musiklærer på Ryparken Lille Skole.

 Louise spiller i bandet The Beat Birds.

Mobil: 26 23 22 07 
Se hele beskrivelsen
Guitar/bas lærer
Christian Ki Dall
Beskrivelse

Christian er uddannet guitarist fra Odense Musikkonservatorium og har stor undervisningserfaring fra forskellige musikskoler, aftenskoler og friskoler.Christian er desuden udøvende musiker og har bl.a. spillet med Peter Belli, Søs Fenger, Claus Hempler, Bo Stief, Hans Ulrik m.fl.

Mobil: 40 76 64 64

Se hele beskrivelsen
Guitarlærer
Christian Aagren Nielsen
Beskrivelse
Christian er guitarlærer på Apollon.
Han er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med rytmisk guitar som hovedfag. Christian lægger meget vægt på at gøre undervisningen varieret og tager gerne udgangspunkt i, hvad eleverne lytter til og interesserer sig for.
Se hele beskrivelsen
Klaver- og sammenspilslærer
Mads Jensen
Beskrivelse

Uddannet Rytmisk pianist ved det Fynske Musikkonservatorium.
Har undervist både voksne og børn i ca 15 år, primært i klaver.
Undervisningen tager altid udgangspunkt i hvad eleven selv har lyst til at spille, hvad enten det er klassisk eller rytmisk repertoire.
Medvirker desuden som udøvende musiker i flere forskellige sammenhænge bl.a. sammen med Julie Maria.

Mobil: 27 29 17 77
 


Se hele beskrivelsen
Klaverlærer
Toke Odin
Beskrivelse
Toke underviser i klaver på Ryparken Musikskole. Han er uddannet komponist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har også en kandidatuddannelse i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Udover at undervise i klaver skaber han koncertprojekter med sin egen musik og dirigerer en række amatørkor.
Hjemmeside: www.tokeodin.dk
Mobil: 27 14 40 55
Se hele beskrivelsen
Karoline Ude Jørgensen
Beskrivelse
Karoline underviser i klaver på Apollon
Se hele beskrivelsen
Tromme- og sammenspilslærer Ukulelelærer
Tobias Elof
Beskrivelse

Tobias har spillet ukulele siden han var 8 år og har altid været interesseret i næsten al slags musik. Han har gået på konservatoriet i Odense, som den første i verden med ukulelen som hovedinstrument på et musikkonservatorium. 
Tobias musikalske rejse har ledt ham vidt omkring gennem jazz, reggae, nordisk folkemusik, pop og avantgarde.

I sin undervisning lægger Tobias vægt på fleksibilitet og evnen til at forstå elevens mangler og ønsker, derfor er der ikke en standard måde, han underviser på.Men i et undervisningsforløb over flere gange, kommer du højst sandsynligt igennem teori (noder, skalaer, akkorder, strums/højrehåndsteknikker og disses sammenhæng), klang (hvad er en ”god” tone), frasering (hvordan spiller du en linje af akkorder eller melodier, så det lyder godt), personligt udtryk og følelser (hvordan gør du musikken til din egen).

Tobias har undervist i mange år på alle niveauer.
Se hele beskrivelsen
Saxofonlærer
Daniel Mølgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Billedkunstlærer
Dorte Ebbehøj
Beskrivelse

Dorte er uddannet billedkunstner hos billedhugger, grafiker og maler Lis Nogel på Ny Carlsberg Glyptoteket, har læst linjefag i billedkunst på Københavns Dag- og Aftenseminarium, har læst kunsthistorie på Folkeuniversitetet og har studeret til konservator på Universitá Internationale dell’Arte i Firenze, Italien og på Göteborgs Universitet.

Dorte har undervist på Bernadotteskolen og forskellige aftenskoler.

Mobil: 22968757
Email: dorteebbehoej@gmail.com 
Se hele beskrivelsen
Rytmiklærer
Banner