Korlærer
Louise Nathansen
Beskrivelse
Louise er uddannet musikpædagog (AM) fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium og har desuden pædagogisk diplomeksamen i musikpædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Louise har i mange år undervist i musik på forskellige aftenskoler, musikskoler og ungdomsskoler. Siden slutningen af 90erne har Louise været musiklærer på Ryparken Lille Skole.

 Louise spiller i bandet The Beat Birds.

Mobil: 26 23 22 07 
Se hele beskrivelsen
Guitar/bas lærer
Christian Ki Dall
Beskrivelse

Christian er uddannet guitarist fra Odense Musikkonservatorium og har stor undervisningserfaring fra forskellige musikskoler, aftenskoler og friskoler.Christian er desuden udøvende musiker og har bl.a. spillet med Peter Belli, Søs Fenger, Claus Hempler, Bo Stief, Hans Ulrik m.fl.

Mobil: 40 76 64 64

Se hele beskrivelsen
Guitarlærer
Christian Aagren Nielsen
Beskrivelse
Christian er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med rytmisk guitar som hovedfag. Han prøver at gøre undervisningen så varieret som muligt  og tager gerne udgangspunkt i, hvad eleverne lytter til og interesserer sig for.
 
 Mobil: 60155791
Se hele beskrivelsen
Klaver- og sammenspilslærer
Mads Jensen
Beskrivelse

Uddannet Rytmisk pianist ved det Fynske Musikkonservatorium.
Har undervist både voksne og børn i ca 15 år, primært i klaver.
Undervisningen tager altid udgangspunkt i hvad eleven selv har lyst til at spille, hvad enten det er klassisk eller rytmisk repertoire.
Medvirker desuden som udøvende musiker i flere forskellige sammenhænge bl.a. sammen med D!troit.

Mobil: 27 29 17 77
 


Se hele beskrivelsen
Klaverlærer
Toke Odin
Beskrivelse
Toke underviser i klaver på Ryparken Musikskole. Han er uddannet komponist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har også en kandidatuddannelse i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Udover at undervise i klaver skaber han koncertprojekter med sin egen musik og dirigerer en række amatørkor.
Hjemmeside: www.tokeodin.dk
Mobil: 27 14 40 55
Se hele beskrivelsen
Tromme- og sammenspilslærer
Mikkel Aksglæde Larsen
Beskrivelse
Mit navn er Mikkel, jeg er 29 år og i gang med at uddanne mig som musiker/trommeslager på Rytmisk Musikkonservatorium her i København. Udover min igangværende uddannelse på konservatoriet har jeg en bachelorgrad i musikvidenskab fra Københavns Universitet, samt et par års pædagogisk uddannelse fra seminariet og DPU i rygsækken. Jeg bor med min kæreste på Østerbro, og udover at studere- og undervise i musik, spiller og komponerer jeg selv.
Jeg tror på at møde eleverne der hvor de er, og altså bruge deres eget momentum og egne interesser til at gøre musikundervisningen så stærk og dynamisk som muligt. Det vigtigste for mig som underviser er at eleverne har det sjovt og at vi tager udgangspunkt i hvad de selv interesserer sig for. Det er min erfaring at det skaber vedholdende interesse i trommespil og sammenspil og giver et større læringsudbytte.
Se hele beskrivelsen
Stinus Seierup
Beskrivelse
Stinus Seierup er uddannet bachelor i rytmisk musik fra Syddansk Musikkonservatorium med trommer som hovedfag.
Sinus har stor erfaring med slagtøjsundervisning af børn i forskellige aldersklasser. 
Se hele beskrivelsen
Korleder
Christine Tofft
Beskrivelse
Christine er i gang med at uddanne sig til Almen Musiklærer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun særligt har fokus på sang og kor. Hun elsker at arbejde med stemmen og at udforske, hvad flere stemmer kan sammen. Christine er desuden udøvende musiker og synger i flere ensembler og som solist.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ukulelelærer
Tobias Elof
Beskrivelse

Tobias har spillet ukulele siden han var 8 år og har altid været interesseret i næsten al slags musik. Han har gået på konservatoriet i Odense, som den første i verden med ukulelen som hovedinstrument på et musikkonservatorium. 
Tobias musikalske rejse har ledt ham vidt omkring gennem jazz, reggae, nordisk folkemusik, pop og avantgarde.

I sin undervisning lægger Tobias vægt på fleksibilitet og evnen til at forstå elevens mangler og ønsker, derfor er der ikke en standard måde, han underviser på.Men i et undervisningsforløb over flere gange, kommer du højst sandsynligt igennem teori (noder, skalaer, akkorder, strums/højrehåndsteknikker og disses sammenhæng), klang (hvad er en ”god” tone), frasering (hvordan spiller du en linje af akkorder eller melodier, så det lyder godt), personligt udtryk og følelser (hvordan gør du musikken til din egen).

Tobias har undervist i mange år på alle niveauer.
Mobil: 24265916 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ryparken Musikskole - Gartnerivej 3 - 2100 København Ø - Tlf. 30303239